Velkommen til Ferskvaren

Hello world

VÅRT KONSEPT


Ferskvaren, Ullensvangs nye samlingssted med utsalg av ferske råvarer.


Med vårt konsept vil vi sammen med våre kunder  skape et felles samlingspunkt  der alle skal føle seg velkommen og trives. Vi ønsker at man skal kunne komme til oss for en kaffe, handle ferskvarer, spise god mat og nyte gode drinker utover kveldene. 

Vi tilbyr ferskvarer av kjøtt, fisk, spekemat og ost samt andre produkter for at man skal kunne lage et ordentlig gourmet måltid hjemme! Samtidig har vi en moderne stilfull restaurant som serverer gjester ekslusiv mat, gode drinker og nydelig kaffe. 

Etterhvert vil vi kunne tilby events, catering, selskapsmeny og lukkede arrangement. 

Vår meny består av ekte råvarer med et variert innhold. Menyen er levende og vi endrer denne etter sessong og råvarer.  Vi bruker  lokale produsenter så her er det bare å glede seg til et bredt og kvalitetsikkert utvalg.

VI SØKER MEDARBEIDERE


Vi trenger vi flere med oss på laget


Spennende jobb i Norges friluftshovedstad. Ferskvaren Restaurant & kolonial har åpnet i helt nye lokaler midt i Odda sentrum, og vi trenger deg.
Er du serviceinnstilt, kreativ eller har lyst på en spennende og variert hverdag? Da er du den vi ser etter.
Vi trenger kokker, servitører og bartendere.
Som kokk hos oss får du muligheten til å jobbe med råvarer direkte fra vår egen salgsdisk, variert meny med fokus på sesong og utifra hva som er i diskene. Ferske råvare som sjømat, kjøtt, spekemat og oster er vårt felt.
Du får muligheten til å være med å bygge opp ett helt nytt konsept i regionen vår og vil få stor påvirkningskraft på hvordan menyen vil se ut. Det skal være lekent, rustikt og rått med høyt fokus på kvalitet og smak. Som servitør vil du få oppgaver knyttet til butikken, servering, prøve deg som bartender og ikke minst litt i oppvasken innimellom. 
Vi gleder oss til å høre fra deg.
Send søknad til post@ferskvaren.no, 
eller ring 976 15 156


Hello world

SUBSCRIBE

Meld deg på vårt nyhetsbrev å få siste oppdateringer, tilbud og se arrangement